پاندمی کرونا اصلی ترین دلیل این تغییر بوده است.
در پرسشنامه و تحقیقی که روی 209,000 نفر در 190 کشور انجام شده است، مشخص شد که پاندمی کووید 19 تاثیر زیادی روی ترجیحات نیروهای کار خارجی داشته است. به طور کلی، تعداد افراد کمتری علاقه مند به کار در خارج از کشور خود هستند و تنها 50 درصد از مردم به این کار علاقه نشان دادند. در سال 2018 این آمار 57 درصد و در 2014، 64 درصد بود.
یکی دیگر از فاکتورهایی که باعث تغییر در این رتبه بندی شده است، نحوه پاسخدهی کشورهای مختلف به همه گیری این ویروس بود. به عنوان مثال، کانادا، استرالیا، ژاپن، سنگاپور و نیوزلند همگی جزو ده کشور برتر در کنترل این ویروس بودند. علاوه بر آن، مقاصد محبوبی مانند آلمان و فرانسه در این رتبه بندی، دو ردیف سقوط کرده اند و ایتالیا و اسپانیا جزو ده کشور برتر نبودند.
کشور کانادا در این رتبه بندی به طور کلی بهترین گزینه از نظر بین افراد زیر 30 سال، افراد با سابقه کار، و افراد دارای تحصیلات دانشگاهی بود.
به علاوه، مواردی مثل شرایط سخت مهاجرت به آمریکا، خصوصا در دوران ریاست جمهوری ترامپ و نا آرامی های سیاسی و اجتماعی سال گذشته در آمریکا من جمله مسائل نژادپرستانه و خشونت پلیس باعث کاهش علاقه مردم به مهاجرت به این کشور شده است.
اگر نگرانی های مربوط به مسائل سیاسی، اجتماعی و سلامتی نبود، این احتمال وجود داشت که کشور آمریکا رتبه نخست را کسب کند چرا که طبق این آمار، 57 درصد از افراد موافق دورکاری برای شرکت های کانادایی و آمریکایی بودند اما به خاطر همه گیری کرونا در مورد نقل مکان به این کشور تردید دارند.
71 درصد افرادی که در زمینه های دیجیتال و تکنولوژی فعالیت دارند مشتاق به دورکاری برای شرکت های خارجی هستند. شرکتهای کانادایی نیز از این فرصت میتوانند بهره مند شوند.